contact

Linda van der Voort
gemeente Westland

m 06 45 83 47 58
e
i www.voortvertaalt.nl

 

Ik ben lid van de NBTG, de Nederlandse Beroepsvereniging Tolken Gebarentaal, en werk volgens de beroepscode en de leveringsvoorwaarden van de NBTG.

Ik sta ingeschreven bij de Stichting RTGS onder nummer 231. Deze Stichting Register Tolken Gebarentaal en Schrijftolken registreert in Nederland gekwalificeerde tolken gebarentaal en schrijftolken in een openbaar register.
De stichting bewaakt de kwaliteit van de geregistreerde tolken door specifieke opleidingsvoorwaarden te stellen bij registratie. Het bevorderen van de kwaliteit en professionaliteit wordt gewaarborgd door het verplicht stellen van periodieke nascholing, waardoor voortdurend wordt gewerkt aan het onderhouden van de deskundigheid van de tolk.

Privacy
Deze website gebruikt geen cookies en verzamelt geen persoonsgegevens. Als u naar aanleiding van deze website contact met mij opneemt, zal ik zorgvuldig omgaan met de persoonsgegevens die u mij verstrekt, ze nooit met anderen delen en ze alleen gebruiken om op uw aanvraag of bericht te antwoorden. Ik bewaar uw gegevens niet langer dan nodig is voor bijvoorbeeld een correspondentie of een eventuele samenwerking als gevolg van uw bericht.

ontwerp: , webbouw: Henk de Roij